KeSA LAN 2019 "Forenings- og Efterskole esports turnering"

Kronjyllands eSport Academy afholder kæmpe LAN event d. 24-26 Maj 2019. Der vil være præmier og turneringer i både CS:GO og Fortnite, andre turneringer/konkurrencer vil muligvis blive annonceret når vi kommer tættere på. Her kan nævnes at vi pt. arbejder på både LOL turnering og alternative konkurrencer :-)

Arrangementet foregår i Bjerregrav Hallen, Blishønevej 31, 8920 Randers NV, dørene åbnes fredag kl. 16.00 og slutter søndag kl. 10.00.

For meget mere info tjek undermenuerne, for billetbestilling gå til www.kesa.nemtilmeld.dk Husk under team/gruppe at skrive hvis du følges med andre til arrangementet - så find et fælles navn i skriver på - så sikrer vi at i seates ved siden af hinanden. Kommer du fra en esports forening eller en skole/efterskole med esport? Så skal din træner/lærer tilmelde dig som et hold via billethjemmesiden og tilmelde jer som et hold ved at bestille 1 "Forenings- /Institutionsholdbillet(5 pladser)" Skal du/i så bestille madbilletter gør i det selv inde på siden.

TILMELDER I JER SOM FORENING/INSTITUTION UDEN AT VÆRE DET SLETTES JERES BESTILLING - VIGTIGT AT SKRIVE HVILKEN FORENING I REPRÆSENTERER! Alle deltagere fra samme forening/skole seates samlet.

Er du IKKE medlem af en forening/institution? Så kan du stadig købe en ordinær billet på hjemmesiden :-)