Der kan løbende laves nye hold, derfor er det bedst at følge med via vores facebook gruppe "Kronjyllands eSport Academy" Tilmeldingen foregår direkte til instruktøren for holdet, som inviterer jer via vores medlems system. Er der ikke netop det hold som du søger? Så kontakt os endelig og bliv skrevet op til når vi opstarter et hold som matcher dine ønsker.

Lige pt. er planlagt træning i CS:GO på følgende dage:

CS:GO 18+: Onsdag kl. 19-21.00 (instruktør Sindri) 10 pladser (4 pladser ledige)
CS:GO 8-14: Fredag kl. 15-16.30 (instruktør Mikael Basse) 10 pladser (5 pladser ledige)

Fortnite træning:

Hold A: Mandag kl. 17-18.30 (Instruktør Casper Vognstoft Jensen & Lasse Otkjær) 12 PC pladser + 4 PS4 pladser
Hold B: Torsdag kl. 17-18.30 (Instruktør Casper Vognstoft Jensen & Lasse Otkjær) 12 PC pladser + 4 PS4 pladser (FÅ LEDIGE PLADSER!)

FIFA træning:

Hold F: Fredag kl. 20-22 (Instruktør Jacob Venning)

Under træning vil der typisk være indlagt enten korte fysiske øvelser eller en aktiv pause, så vi ligeledes får bevæget kroppen, det forventes at alle deltager, herudover stilles der store krav om, at tale ordentligt til hinanden og hjælpe hinanden til at blive bedre - alle har været nybegyndere en gang og alle kan lave fejl - men vi hjælpes ad med at lære af fejlene og blive bedre sammen!

Træningen varierer efter instruktørernes ideer, men kan være alt fra strategi, bevægelsesøvelser, crosshair placement, kamp mv.