Bliv medlem

Vi er en forening med formål om, at udbrede esport i Danmark og arbejde på, at esport er mere end bare gaming – det er fællesskab, sammenhold og en fantastisk platform for dannelse og guidning af vores unge mennesker. Som en udspringer heraf har vi et nyt tiltag – Tech Klub – som er mindre konkurrence baseret og mere fokuseret på læring og leg omkring teknik – Tech Klub kan være alt fra programmering af robotter, bygge robotter, flyve med droner, 3d print, Augmented Reality, Virtual Reality eller meget mere. Så vil du sikre at dit barn får nogle virkelig eftersøgte færdigheder indenfor teknik/programmering? Eller bare får mulighed for at udforske den tekniske verden? Så er Tech Klub helt sikkert det rigtige valg!

Vi har flere discipliner indenfor esport, herunder CS:GO, Fortnite og “junior gaming”.  Vi er åbne overfor at starte hold indenfor alle discipliner, så har du lyst eller ønske om at spille f.eks. LoL, Hearthstone, Overwatch eller PuBG mere fast, så find nogle andre med samme ønske og kontakt os – så vil vi arbejde på at realisere muligheden.

Du er selvfølgelig velkommen til en prøvetime.

Hvad er esport spørger mange om og ligeledes hvad står i for som forening? Det er svært at sige med få ord – i stedet vil vi lade den nedenstående video vise noget: