Dansk esport er stadig med i kampen mod coronavirus

POSTED BY Kaare Hansen april 2, 2020 in Artikler
Post thumbnail

Der er ingen tvivl om, at vi er stolte af det projekt vi har skabt sammen med Løgumkloster Esport

Dansk esport vil hjælpe med at finde en kur mod coronavirus

Vi fik hurtigt sat 13 computere i gang med at støtte Folding@home projektet, som i al sin enkelthed går ud på at computerkraft fra vores computere hjælper forskere med at finde en kur mod coronavirus. Inden længe meldte flere foreninger, virksomheder og privat personer sig på banen og herfra gik det virkelig stærkt.

Her to ugers tid efter vi søsatte projektet, så kan vi med stolthed i stemmen sige, at “Dansk Esport” team ligger nummer 935 ud af 246.880 teams på verdensplan. Vi ved med sikkerhed, at vi har mere end 494 CPUere (registreret) til at deltage.

Kronjyllands Esport & Tech Klub

Bjarke Havmand Nordentoft, som er bestyrelsesformand i Kronjyllands Esport & Tech Klub har gjort sig et par tanker om projektet:

“Som esports ildsjæl er det virkelig fantastisk at mærke den massive opbakning og interesse der er og har været omkring folding@home projektet. Jeg er sågar blevet kontaktet af en anonym gruppe erhvervsfolk, der har tanker om at indkøbe og opstille for 500.000 kr. udstyr udelukkende til dette formål. Det er jo helt hjertevarmende! Og at Dansk Esport efter kun 14 dage allerede ligger som nummer 949 i livstids bidrag af over 246.000 hold i verden – det er jo helt igennem vanvittigt! Især set i lyset af at vi har mange flere esports foreninger, netcafeer, firmaer og frivillige som kan bidrage og endnu ikke er kommet med på bølgen – jeg håber virkelig at endnu flere hopper med, så vi kan være med til at gøre en forskel!”

Vores idé skabte lidt røre i det danske medielandskab, hvor der var flere medier der så den gode historie og viderebragte den.

TV2 Echo
Mere end 134000 visninger på Facebook og selvfølgelig stream på hjemmeside.

TV2 Østjylland
Et opslag med en lidt mere videnskabelig vinkel.

DR Radio – P1 og P4
Dybdegående interview om vores indsats.

Version2
Et af Danmarks ubetinget mest seriøse IT nyehdswebsites bragte en feature.

Randers Amtsavis
Lang artikel i lokalområdets mest læste avis.

Igenta – Danish esports organizations helps fight the COVID19-virus
Jobformidling indenfor esports og gaming indsutrien.

Facebook
Et utal af delinger og opslag på Facebook fra private og virksomheder.

Twitter
Stor stigning i impressions/visninger.

Skulle du, din virksomhed eller forening have lyst til at deltage i projektet, så find vores team identitet – 237006 – hos Folding@Home.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *