Esport er kommet for at blive!

POSTED BY grafikr december 20, 2019 in Nyheder
Post thumbnail

Esport er kommet for at blive!

Hos Kronjyllands Esport & Tech Klub er vi ikke i tvivl om at esport bliver mere og mere populært – i USA er det større end baseball.

I Danmark kan vi især være stolte af de mange foreninger, efterskoler, højskoler og ikke mindst DGI, der alle har set hvilket potentiale der er i esport. Samt alle de mennesker der utrætteligt har lavet LAN events gennem de sidste 15 – 20 år og andre ildsjæle der bare bliver ved og ved og ved og…
Vi skal heller ikke glemme det danske erhvervliv, som de sidste 5 år virkelig har ‘fået fingeren ud’ og støtter op om esport i lille Danmark.

Alt dette kombineret gør, at vi er en af de mest succesfulde esportnationer i verdenen. DR skrev for en lille måneds tid siden en artikel der belyser netop dette:

‘Esport i Danmark har ikke kun bevæget sig fra ungdomsværelset til arenaer med titusindvis af fans. Esport er også begyndt at blive en del af ‘det officielle Danmark’. Flere og flere folkeskoler, højskoler, efterskoler og gymnasiale uddannelser er begyndt at tilbyde valgfag og studielinjer inden for esport.

Vesterbølle Efterskole i Gedsted har esport som valgfag. Skive Gymnasium har en HF-linje med esport. Cosmosskolen i Esbjerg tilbyder undervisning i esport i 7. og 8. klasse. Og listen fortsætter derudaf. Esporten har de seneste år har bevæget sig fra subkultur henimod folkekultur.’

Læs hele artiklen her:
https://www.dr.dk/…/vi-er-verdens-bedste-til-esport-men-hvo…

Kunne du tænke dig at blive en del af Kronjyllands Esport & Tech Klub som sponsor, partner, frivillig eller måske vil du bare game med os? Så kontakt os i dag på:

bhnordentoft@gmail.com