FAQ

Skal jeg havde noget med til esport træning?

Ja og Nej! Du skal kun medbringe / kunne huske dine koder til spillene. Du er dog velkommen til at medbringe egen mus, tastatur mv. hvis du bedst kan lide at spille med det. Ellers har vi udstyr du kan låne.

Hvad koster det at gå være medlem?

Det afhænger meget af hvilken type hold du/dit barn vil deltage på, men et udgangspunkt er at esport koster 1100 kr. for to sæsoner eller 600 kr. for en sæson.

Junior gaming koster hhv. 800 og 450 for 2 og 1 sæson.

Tech Klub koster 400 kr. pr. sæson

Hvad er en sæson?

Vi har valgt at opdele kalenderåret i to sæsoner, hhv. fra nytår til sommerferien og fra sommerferien til nytår.

Der kan dog være undtagelser men det vil træneren informere om eller det vil være beskrevet under det enkelte hold.

Må jeg komme til en prøvetræning?

JA! Du må gerne prøve et hold 2-3 gange inden du melder dig ind. Dog kan vi ikke reservere en plads til dig før du er tilmeldt – dvs. hvis du er til prøvetræning og der kun er 1 ledig plads på holdet, og en anden melder sig ind imens, så kan du desværre ikke få en plads. Men vi hjælper gerne med at finde en mulighed for en plads på et andet hold.

“En fra mit hold driller mig når vi spiller online” – hvad gør jeg?

Som forening vil vi rigtig gerne arbejde for at alle medlemmer har det godt sammen og trives – vi tolerer IKKE drilleri, mobning mv. og vi vil gøre hvad vi kan for at begrænse og forhindre dette. Så giv os endelig information om hvis det foregår, så tager vi en snak med de involverede parter.

FAQ

Hvordan melder jeg mig ind?

Du trykker “Bliv medlem” i toppen af siden, udfylder formularen og skriver hvad du gerne vil gå til og hvornår du helst vil – så vender vi retur om der er ledige pladser på det hold, eller alternative muligheder.

Hvordan betaler jeg?

Når du har tilmeldt dig via vores medlemssystem – Holdsport – bør der komme en opkrævning via email indenfor 2 hverdage. Sker det ikke så kontakt os endelig, så hjælper vi med en løsning.

Skal jeg melde fra når jeg ikke længere vil deltage?

JA. Skriv endelig når du ved at du ikke ønsker at fortsætte på holdet, også imellem sæsoner – ellers kan du risikere at blive trukket for næste sæson også.

Samtidig hjælper det foreningen vildt meget at vi har overblik over ledige pladser hele tiden.

Kan jeg få refunderet mit kontingent?

Er du blevet trukket ved en fejl fordi du har glemt at opsige/melde fra, så refunderer vi selvfølgelig det beløb du er blevet trukket. Så bare kontakt os og giv os konto info samt tilmeldtes navn – så refunderer vi naturligvis.

Jeg har flere spørgsmål – hvor kan jeg få svar?

Du kan skrive til de spilansvarlige eller tage fat i afdelingslederne.  Du finder en liste over vores ledelse og deres kontaktinformation HER.

Find os