Kronjyllands Esport – Gaming for alle

POSTED BY Kaare Hansen februar 13, 2022 in ArtiklerNyheder
Post thumbnail

Velkommen til Kronjyllands Esport & Tech Klub!

Det er her magien sker! Vi er i hvert fald glade for vores top moderne faciliteter, hvor der er plads til alle – uanset om du er vild med gaming eller tech.

Kronjyllands Esport – Gaming for alle


Vi har selvfølgelig træningsaftener med både CS:GO og Fortnite, og vi arbejder på at få gang i noget junior gaming for de mindste hvor der er fokus på bl.a. Minecraft og Roblox.

Men det drejer sig ikke kun om gaming, vi prioriterer socialt samvær, foreningsliv, sund kommunikation og bevægelse højt hos Kronjyllands Esport.

Vores trænere og instruktører har alle en professionel og pædagogisk tilgang til tingene. Vi er mere end blot lokaler hvor der spilles computer. Der er fokus på, at alle har det sjovt og udvikler sine skills inden for gaming generelt. Der er taktik og evaluering når der spilles kampe.

Bestyrelsesformand Bjarke Nordentoft siger:
“Da jeg var barn, var gaming noget man dyrkede inde på sit værelse, alene og uden opsyn af voksne – for ærlig talt – de fleste forældre har vildt svært ved at sætte sig ind i hele den digitale verden som vores børn tonser rundt i.
Vi vil gerne prøve at løfte et ansvar om, at give nutidens ungdom muligheden for netop at dyrke deres passion sammen med andre ligesindede, sammen med ansvarlige voksne der kender den digitale verden. Voksne som kan guide dem omkring svære emner som digital mobning, skinbetting, hacking og meget mere som bare er et vilkår i deres verden.
Det er et vilkår som vi aldrig har mødt i vores egen opvækst og det hele skal være centreret omkring et fedt fællesskab, hvor man hygger sig og har det sjovt med ligesindede – det er vores mission og vi håber at i vil være med”


Kom og mød os til en GRATIS trænings aften – vi bider ikke!

Du kan bruge vores lokaler til:
Bootcamp – uanset hvilket spil du spiller
Kursus
Undervisning
Firma hygge – Nak en Kollega
LAN event med plads til mere end 150 personer

Vil du høre mere om mulighederne for at låne vores lokaler, så send en mail til: forening@k-esport.dk

Kronjyllands Esport & Tech Klub er sponsoreret af:
Wolff’s Køreskole
Customize ID
Madxpressen
Grafikr A/S

Foto:
Maria Dønvang / Realdania

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *