Kronjyllands Esport vil køre stærkt – digitalt!

POSTED BY Bjarke Nordentoft december 13, 2022 in Artikler

Kronjyllands Esport & Tech Klub går ind i motorsport med indkøb af en række simulatorer i høj kvalitet, med støtte fra både Randers Kommune, Nordea-fonden, DIF & DGI Foreningspuljen, samt Norlys Vækstpulje er det muligt for os at få en vanvittig start med topkvalitets udstyr som selv de professionelle racerkører og etablerede sim-sport organisationer bruger.

Vi vil demokratisere motorsporten! Hvor motorsport normalt kræver en del midler at gå til, vil vi nu gøre det muligt at dyrke en passion for fart til samme pris som hvis man gik til håndbold, fodbold eller anden ordinær foreningssport, i sikre rammer og uden at belaste miljøet – ren win-win

“Vi har fået kontakt til flere frivillige som selv har erfaring med sim-racing, som brænder for digital racing og som rigtig gerne vil lære fra sig og være med til at starte noget fedt op og det er vi super glade for” Udtaler formand Bjarke Nordentoft.

Udstyret bliver topkvalitet m. stativer/rigs fra Simplexity, 49″ ultra wide skærme, Simucube 2 pro ratbase og Heusinkveld Sprint pedaler – så der er ingen tvivl om at man kan få testet sine evner på racerbanen hos Kronjyllands Esport & Tech Klub fremover.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *