Lær at streame/caste med Emil “Vonde” Vonsild

POSTED BY Kaare Hansen maj 6, 2020 in Artikler
Post thumbnail

Støttet af Tuborgfondet

Vores første LIVE stream nogensinde bliver til i samarbejde med ingen ringere end Emil “Vonde” Vonsild, som har en kæmpe interesse for CS:GO og esport generelt. Selve streamen bliver 30 – 40 minutter lang, hvor Vonde vil fortælle om hvordan man kommer i gang med at streame og caste esport.

Du kan følge med LIVE på vores Twitch kanal fredag den 8. maj fra kl. 19.00, men er du forhindret, så bliver udsendelsen tilgængelig på YouTube dagen efter.

Vi har fået os en lille snak med Vonde, så I ved hvad der er i vente.

“Hej derude! Mit navn er Emil “Vonde” Vonsild, jeg er 24 år og arbejder til dagligt som IT supporter. Jeg har altid interesseret mig for esport og har måske som mange andre haft en drøm om at blive professionel gamer. Evnerne og tiden var ikke til det, så jeg kastede mig over foreningslivet og stream/casting. Hos HSF Esport er jeg gået fra at være aktiv spiller til bestyrelsesformand.

Personligt synes jeg, at det er super fedt, at bruge de værktøjer jeg kender til at sprede budskabet om esport til alle. Jeg elsker at give viden videre – jeg er ikke ekspert, men jeg har da en del erfaring og vil glæde mig til at lære fra mig på Kronjyllands Esport Twitch kanal.

I min stream vil jeg blandt andet tage udgangspunkt i mit eget virke som caster. Desuden viser jeg hvilke programmer du kan bruge og hvad du kan gøre for at blive set og hørt. Jeg giver også en lille rundtur i mit eget lille stream-studie. 


Som en krølle på halen vil jeg bare sige, at jeg er super glad for at være en del af dette projekt, som Tuborgfondet har valgt at bakke op omkring. Esport har jo efterhånden en størrelse, hvor jeg synes det kræver rollemodeller. Hvis jeg kan hjælpe med til en bedre og positiv kommunikation på både forenings- og spillerniveau, vil det gøre mig utrolig glad.

Til sidst vil jeg bare sige, at det er for fedt, at I har startet det her initiativ med at lave streaming i disse coronavirus tider.”

Vi glæder os helt vildt til, at Vonde giver den gas på streamen og vi håber selvfølgelig, at du og din familie, venner eller kollegaer finder vores Twitch kanal og ser med på fredag den 8. maj kl. 19.00 – husk du kan stille spørgsmål i chatten på Twitch.

Vil du vide mere om Vonde, så følg ham på Twitter eller Twitch, så bliver han VILDT glad.

Støttet af Tuborgfondet

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *