Meget mere end gaming

POSTED BY Kaare Hansen juni 17, 2021 in Nyheder
Post thumbnail

Der er stadigvæk mange der har den opfattelse af, at gaming/esport er chips, cola og et mørkt rum, hvor man opholder sig ene og alene.

Det er heldigvis langt fra sandheden! Hos Kronjyllands Esport & Tech Klub gør vi meget ud af, at medlemmer af foreningen er i bevægelse på den en eller anden måde. Ofte har vi lidt fysisk træning før end vi sætter os hen foran computerne og giver den max gas i CS:GO, Fortnite, Minecraft, FIFA eller hvad nu der spilles.

Senest har vores underviser – Marc Bjørkman – haft vores CS:GO hold med ude at samle skrald i lokalmiljøet. Dagen var en del “Ren Naturs” program, som bl.a. går ud på at skaffe sponsormidler til foreninger igennem aktiv deltagelse (læs mere her: www.rennatur.org). Som man kan se, så var der tilfredshed at spore hos de unge, men vi fik også samlet 4 store sække med affald. Det er det vi kalder en win-win situation🙂


Marc fortæller yderligere:
Vi gik ned til rensningsanlægget og tog en gåtur rundt i området på ca. 4 kilometer, hvor vi bl.a. fandt træplader, kegler, flasker og meget andet. Vi fik handsker og veste af Ren Natur, da vi havde fyldt fire store sække gik vi hjem, hvor der blev serveret saftevand, kaffe og kage. Vi regner med at gøre det en gang om året, da det støtter op om et godt formål og vi får rørt os på en anderledes måde

Vi mener, at vi som forening har et ansvar over for vores yngste medlemmer og deres forældre, nemlig det at klæde dem bedst muligt på til fremtiden uanset om det er kommunikation, sociale egenskaber eller gaming.

Har du lyst til at være en del af Kronjyllands Esport & Tech klub, så er du mere end velkommen til at kontakte os på forening@k-esport.dk.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *