Når nu vores fællesskab er sat på standby

POSTED BY Kaare Hansen marts 24, 2020 in Artikler
Post thumbnail

Vi var som nogle af de første klar til at lukke alle vores fælles aktiviteter ned. Det er vi selvfølgelig kede af, men det er en nødvendighed for at stoppe smitten af coronavirus.

Det kan være yderst kedeligt, at sidde derhjemme og lave ingenting eller game uden sine venner i Kronjyllands Esport & Tech Klub.

Vores træner/instruktør Mikael Basse har selvfølgelig gjort sig nogle tanker om, hvad du kan gøre for at blive bedre og undgå kedsomhed:

“Det er altid godt at tjekke Youtube videoer igennem. Det er også sundt at have et godt og bredt venskab, man kan stadig tage en tur på TeamSpeak, Discord eller Skype om man vil.

Du kan kontakte en underviser og få øvelser der holder dig i gang som gamer. Undersøg hvad andre gode gamere gør, prøv at efterligne stilen og husk at lave en masse gentagelser. 

Bevægelse er selvfølgelig også en god ting, det kan være det er på tide, at rydde lidt op, støvsuge eller bare lave fysiske øvelser – det er vigtigt ikke at gå i stå.”


Vores bestyrelsesformand Bjarke Normand Nordentoft tilføjer yderligere:

“Der er i min optik 2 veje – bredde perspektivet eller elite perspektivet. Man kan enten hygge game med sine homies, hente et nyt game og lege med, finde et gammelt glemt spil frem fra arkivet og genopdage glæden.

Ellers er der god tid til at gå i dybden med sin egen performance og optimere, der hvor man er svagest. Se nogle YouTube videoer af f.eks. Mithr (CS:GO) eller andre kompetente trænere – dem kan man lære meget af.

Se demoer af dit holds sidste kampe og evt. opret en prøve bruger via noesis.gg, hvor du kan analysere holdets styrker og svagheder.

Man kan også lege med “content creation”, enten kaste sig ud i streaming, grafisk redigering af logoer, lave baggrunde/overlays eller optage/redigere videoer til YouTube osv.”


Når computeren alligevel står standby, så kan du hjælpe forskere med at finde en kur mod coronavirus (COVID-19). Måske du har læst eller hørt om vores projekt: 

Dansk esport vil hjælpe med at finde en kur mod coronavirus.

Hvis du er på Facebook, så er der rig mulighed for at stille spørgsmål til trænere og undervisere i Kronjyllands Esport & Tech Klub Facebook gruppen.


Links til esport profiler (på engelsk):
Pimp (CS:GO)
mithR (CS:GO)
Stewie2K (CS:GO)
AdreN (CS:GO)
dakotaz (Fortnite)
SypherPK (Fortnite)

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *