Ny esport manager

POSTED BY Kaare Hansen maj 27, 2021 in Nyheder
Post thumbnail

TapOne Esport og Kronjyllands Esport har indgået et samarbejde, som får stor betydning for vores CS:GO teams i fremtiden. Vi er super glade for, at udvide vores forening med Martin Hundborg (TapOne Esport), han vil fungere som Esport Manager hos Kronjyllands Esport.

Det hele startede med Unreal Tournament og Quake, men så kom Counterstrike og overtog. Sidenhen fik Martin øjnene op for gaming, som en decideret sport og har bygget TapOne Esport op fra bunden.
Martin har siden tiden i folkeskolen drømt om at arbejde med IT hvilket han gør nu, som IT Specialist hos Danish Crown.

Der er et brændende ønske hos Martin om, at ændre kulturen i Esport, så det bliver et sundt miljø for alle der elsker denne sportsgren. Han vil være i øjenhøjde med spillerne, være hudløs ærlig og måske være i en slags faderrolle. “Vi skal ikke bare være et team – vi skal være en familie.

Martin har faktisk været en del af Kronjyllands Esport gennem længere tid, da han bl.a. har doneret servere m.m. til os, men efter en god snak med Bjarke (vores bestyrelsesformand), så blev vi enige i, at Martin skulle være vores Esport manager med fokus på CS:GO.

Han kommer til at stå for den daglige drift af vores CS:GO afdeling, som vi skal have på Danmarkskortet i løbet af det næste års tid.


Vores Talent hold deltager PT. i Dust2 ligaen samt ESEA, her gælder det om udvikling af spillerne, men også at få det bedste frem i dem uanset hvad der sker på serveren.

Main holdet skal være med blandt toppen af dansk CS:GO, vi har firepower til det, men der er lige nogle ting der skal justeres. Martin har stor tiltro, at netop dette hold kan gøre en forskel.

Velkommen til Martin, vi glæder os til at drage nytte af din enorme viden

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *