Tech klub

Som noget sprit nyt har vi startet en Tech Klub, et fællesskab og samlingspunkt for børn, unge og på sigt voksne, med interesse for teknik, programmering og it. Dette har vi gjort med stor støtte fra hhv. Randers Kommunes Landsbypulje, Elrofonden og DGI Østjylland.

Vi starter lige straks nye hold op:
Youngster Tech Klub, for 11-18 årige: Mødes hver tirsdag kl. 18:30 – 20:00

Vi mødes i Kronjyllands Tech Mekka – ved Bjerregrav Hallen – der er masser parkeringspladser.

Tilmelding foregår via email til: forening@k-esport.dk eller ved kontakt igennem vores facebook side: “Kronjyllands Esport & Tech Klub”

Hvad er Tech Klub?

Til en typisk Tech Klub aften vil de unge blive guidet og støttet til at lege med, og lære om robotter, programmering og generelt teknologi. Indholdet kan skifte løbende og på sigt håber vi at afholde workshops i alt fra programmering, VR, AR, FPV Droner, 3D Print, Lasercutting, hjemmesidedesign, videoredigering osv.

Pointen i det hele er at give de unge nogle positive oplevelser og erfaringer med det mere tekniske, i et miljø som kan stimulere og udvikle de unges lyst og interesse herfor – og det vil vi gerne gøre, fordi vi må erkende at samfundet i højere og højere grad kræver mere indsigt i teknologi og dermed klæder vi de unge bedst muligt på til dette.