Træningstider og hold

Der kan løbende laves nye hold, derfor er det bedst at følge med via vores facebook side “Kronjyllands Esport & Tech Klub” Tilmeldingen foregår direkte til instruktøren for holdet, som inviterer jer via vores medlems system. Er der ikke netop det hold som du søger? Så kontakt os endelig og bliv skrevet op til når vi opstarter et hold som matcher dine ønsker.

Lige pt. er planlagt træning i CS:GO på følgende dage:

CS:GO: Mandage kl. 18-21.00 (instruktør Marc Bjørkmann)

CS:GO: Torsdage kl. 18-21.00 (instruktør Daniel Doc & Daniel Bech)

Fortnite træning:

Torsdag kl. 18.00-21.00 (Instruktør Marc Bjørkmann)

Junior Gaming 6-9 år:

Onsdag kl. 16.30-17.45 (Forældrestyret: Jens-Anders Hyldahl og Klaus Pedersen)
Torsdag kl. 16.30-17.45 (Forældrestyret: Jens-Anders Hyldahl og Klaus Pedersen)

Under træning vil der typisk være indlagt enten korte fysiske øvelser eller en aktiv pause, så vi ligeledes får bevæget kroppen, det forventes at alle deltager, herudover stilles der store krav om, at tale ordentligt til hinanden og hjælpe hinanden til at blive bedre – alle har været nybegyndere en gang og alle kan lave fejl – men vi hjælpes ad med at lære af fejlene og blive bedre sammen!

Træningen varierer efter instruktørernes ideer, men kan være alt fra strategi, bevægelsesøvelser, crosshair placement, kamp mv.

JUNIOR GAMING er et koncept hvor de mindre børn kan komme ned og spille sammen med hinanden og samtidig være sociale, men selve træningen er meget fri, her kan børnene spille minecraft, roblox og friv, men primært lærer junior gaming deltagerne de sociale rammer og acceptabel adfærd online – imens de hygger sig.