Træningstider og hold

Der kan løbende laves nye hold, derfor er det bedst at følge med via vores facebook side “Kronjyllands Esport & Tech Klub” Tilmeldingen foregår direkte til instruktøren for holdet, som inviterer jer via vores medlems system. Er der ikke netop det hold som du søger? Så kontakt os endelig og bliv skrevet op til når vi opstarter et hold som matcher dine ønsker.

lige nu er der træning på følgende dage:

CS:GO: Torsdage kl. 18:00 – 20:00 (instruktør: Daniel Doc)

Fortnite træning 10-16 år:

Torsdag kl. 18:00 – 20:30 (Forældrestyret: Nanna og Heine )

Social Gaming 10-15 år:

Onsdag kl. 16:30 – 17:45 (Forældrestyret: Jens-Anders og Klaus)

Junior Gaming 6-11 år:

Torsdag kl. 16:30 -17:45 (Forældrestyret: Jens-Anders og Klaus)

League of legends 10-16 år

Tirsdag kl 18:30 – 20:30 (Instruktør Chris)

Øvelser og bevægelse

Under træning vil der typisk være indlagt enten korte fysiske øvelser eller en aktiv pause, så vi ligeledes får bevæget kroppen, det forventes at alle deltager, herudover stilles der store krav om, at tale ordentligt til hinanden og hjælpe hinanden til at blive bedre – alle har været nybegyndere en gang og alle kan lave fejl – men vi hjælpes ad med at lære af fejlene og blive bedre sammen!

Træningen varierer efter instruktørernes ideer, men kan være alt fra strategi, bevægelsesøvelser, crosshair placement, kamp mv.

JUNIOR GAMING og SOCIAL GAMING er koncepter hvor børn og unge kan komme ned og spille sammen med hinanden og samtidig være sociale, men selve træningen er meget fri. Her kan de yngste deltagere spille Minecraft, Roblox og Friv. De ældre deltagere kan spille Fortnite, CS go og andre aktuelle spil. Men primært lærer deltagerne de sociale rammer og acceptabel adfærd online – imens de hygger sig.